search icon

Любопитно

Зрителите бесни на Мариана Попова

За пари ли закъса, питат феновете на Капките

Шоуто „Като две капки вода” вече буди огромен интерес сред феновете си, които правят предположения за победителя, макар че форматът още не е стартирал. На най-голяма зрителска любов и доверие засега се радват Крисия, Краси Радков и Александър Сано. Отсега се знае и името на човека, за когото се очаква да бъде в дъното на класацията. Това е певицата Мариана Попова. Официалните страници на предаването, както и неговите фен страници, никога не са се пълнели с толкова много негативни коментари, колкото събира всяка публикация, свързана с жената на Веселин Плачков.

Зрителите помнят всички нейни изцепки по адрес на страната ни, на народа ни, на колегите й, на българската публика, както и на членове на журито на шоуто. И не могат да й ги простят, а и самата изпълнителка досега не е искала прошка за изказванията си. 
„Тая нали щеше да се маха от България! Нали тук било кочина и всички бяхме виновни, че се е заразила!”, пише една от фенките на шоуто.

Друга допълва: „Ама, Марианче... Къде си тръгнала, мила? Ти обижда ли хората миналата година, че правят и посещават концерти и се разболя от Ковид? Сега за парички ли закъса, нямаш друга публика, та търсиш тази?!”. Друг почитател на шоуто директно прогнозира: „Е, все някой трябва да бъде на последното място в класацията”. Повечето коментиращи декларират, че ще сменят канала по време на изпълненията на иначе гласовитата и талантлива Мариана Попова.

източник:Lupa.bg

Свързани новини