search icon

Любопитно

Деси Стоянова пострада преди важен рожден ден

Водещата халосана на работа

Неприятен инцидент преживя Деси Стоянова няколко дни преди рождения ден на предаването, което води. Топка по време на волейболен мач изби лещата в окото й в Италия, където тя снима интервюта с български спортисти. един поглед в телефона ми струва онази секунда, която е нужна, за да видиш наближаващата топка. Резултатът - халосва ме право в лицето, избива ми лещата и ме оставя с онова странно усещане, което само дошлата изневиделица болка носи. Следва суетене на медицинския екип около "пострадалия" (благодаря за изключително милото и внимателно отношение), на който му причернява, но в крайна сметка до припадък не се стига. И до каквито и да е по-трайни последици“, обясни водещата.

За празничното юбилейно издание на „Преди обед“ – в понеделник, 7.02.2022 г., Деси и Сашо са подготвили специални изненади за зрителите на bTV. Една от тях е свързана с пътуването на Деси и оператора Добромир Иванов до Тренто, Италия. За 24 часа двамата надникнаха в живота на спортиста, който винаги играе с номер 1 – Матей Казийски. Как се постига световен успех, кога пламва любовта между „Мис Тренто“ 2001 - Елизабета Фаруджо, и родния волейболист, ще тръгне ли синът им Александър по стъпките на баща си и ще видим ли отново Матей с тениска на български отбор - всичко това само в „Преди обед“ на 7 февруари.

А какво е празник без коктейли?! Екипът на предаването със сигурност няма да научи, защото за тях ще се погрижи единственият българин стигнал до 13-ото място на Световното първенство за бармани – Димитър Петровски. На музиката в студиото ще се посвети легендата на родната клубна сцена DJ Ради, а изисканата храна ще бъде представена от шеф Константин Костов.

Какво са преживели заедно и поотделно за тези 10 години – Деси и Сашо ще разкажат пред други ветерани в ефира на bTV – обичаните водещи на „Търси се“- Меги Димчева и Нели Хаджийска. Двете са подготвили провокативни въпроси към рождениците и ще настояват нежно да получат честни отговори.

От екипа повдигат завесата, че ще се върнат и назад към миналото. Чрез „златния архив“ на „Преди обед“ зрителите ще си припомнят емблематичните срещи на Венета Георгиева с шампиона по бокс Кубрат Пулев и певицата Андреа, както и първото съвместно телевизионно интервю на две спортни легенди.

В рубриката „Родени в една година!“ зрителите ще видят младия талантлив математик с над 40 медала от олимпиади и връстник на „Преди обед“ – ученика Йордан Стоянов. За достоен финал на предаването на 7.02.22 г. ще звучи вечният хит на ФСБ - „След 10 години“, изпълнен на живо от Иван Лечев и Иван Иванов от „Гласът на България“.
 

Свързани новини