search icon

Top stories

Адре Токев стана герой на най-новия виц

Готвачът на свобода срещу 3000 лева

Шеф Андре Токев, който излезе на свобода срещу 3 000 лева, стана герой и на виц. Готвачът, хванат за втори път да кара пиян призна вчера в съда, че съжалява много за постъпката, а жена му се разплака в залата. “Съжалявам за случилото се. Работя по 15 до 18 часа на ден.

Объркан съм от всичко, което се случи. Моля за по-лека мярка за неотклонение”, каза пред Софийския районен съд 52-годишният готвач, който прекара 72 часа в ареста. Съдът го освободи срещу 3 хил. лв. парична гаранция. Андре Токев има срок от 10 дни да внесе парите. Граждани са подали няколко сигнала на тел. 112 за белия пикап без джанти на Андре Токев, който се е движил по околовръстното шосе на София, стана ясно от думите на прокурора.

Автомобилът криволичил опасно по пътното платно. Полицаите от СДВР веднага го спрели. “Спуках гума”, казал звездата от предаването “Мастършеф” на униформените. Още с приближаването до автомобила те забелязали, че три от гумите му били спукани, а дясната задна е без колело.

Освен Токев в криминалните хроники влезе и Боян Расате, който беше задържан след обвинение за нападение в центъра на София. Двамата станаха обект и на най-новия виц, който разпространи бившия репортер на Господари на ефира:

Свързани новини