search icon

Любопитно

Алекс Раева признава неуспехите си

Детективката от "Маскираният певец" се качва на сцената на празника на независимостта

Благотворителното комедийно шоу „Stand up for Sisterhood“ ще събере на 22 септември от 20:00 часа пет популярни, смели и изключително забавни жени, които ще разкажат откровено за своите неуспехи и нефотогенични моменти на Sofia Summer Fest. Дългоочакваното събитие е режисирано от Стоян Радев и е по инициатива на Answear България. В Деня на независимостта пред публиката ще застанат певицата и тв водеща Алекс Раева, съоснователката на платформата „Майко мила“ Красимира Хаджииванова, управляващият партньор на Trastena Wines и създателка на „Три жени на микрофона" Оля Малинова.

Гери Турийска

Към тях ще се присъединят основателката и собственик на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска и социологът, автор и модел Пам Велидис. Всички те са успели и щастливи жени. Но как са стигнали дотук? Отказвали ли са се? Кога не са се справяли и какво са научили от провалите си? През смях и сълзи Алекс, Красимира, Оля, Гери и Пам ще си припомнят предизвикателствата, които са ги превърнали в непримирими и независими жени с чувство за хумор и собствено мнение.

Оля Малинова

„Провалил си се само тогава, когато останеш залепен до падението си, без да успееш да се видиш отстрани, без да си направиш анализ и без да си научиш уроците. Въпрос на избор е дали ще приемеш провала като изтласкваща сила или като нещо, което ще те смачка“, казва Алекс Раева, която освен изключителен глас, притежава забележителен комедиен талант и самоирония. „Ние, жените, можем да се подкрепяме, да не се съдим, да бъдем добри една с друга и да не спираме да вярваме, че всяка от нас минава през изключителни трудности и последното, от което има нужда е, друга жена и да ѝ каже: „Всичко е въпрос на организация!“, добавя Оля Малинова.

Интересът към събитието е огромен, а билетите за шоуто бяха разпродадени за броени дни. Приходите от тях, както и част от приходите от колекцията Girl Power на answear.LAB, ще бъдат дарени на каузата „Оле Мале“ и „Български фонд за жените“. Със събраните средства ще бъдат подкрепени повече българки, които искат да се развиват, да учат, да работят и да преследват мечтите си.
Събитието ще бъде осъществено с намален капацитет и при спазване на всички противоепидемични мерки на открито. Билетите гарантират седящи места с осигурено разстояние по наредба от Министерство на здравеопазването.

Свързани новини