search icon

Съдби

Познахте ли го?Гледате го всеки ден

Вижте известните като ученици

Вчерашният 15 септември провокира известните да се покажат като ученици. От архивните снимки обикновеният зрител едва ли ще ги познае, затова Hotnews.bg ги събра за вас. Иван Христов и Андрей Арнаудов показаха как са изглеждали в първи клас. Телевизионните продуценти са набори и са учили в един клас.

Първо в Шесто ОУ „Граф Игнатиев“, а след това в 22-о средно училище „Георги С. Раковски“. Двамата водещи споделиха своя снимка от първия учебен ден, като с характерния си хумор написаха „Можете ли да познаете къде сме ние на снимката? Жокер: Винаги сме били високи за възрастта си“.

Андреа Банда Банда също се показа в училищна униформа с приятелки и уточни: „ние сме от подгответо“. Мона Гочева също се върна 22 години назад. Първият учебен ден винаги е бил толкова вълнуващ за мен , дори и да са минали 22 години от моят първи училищен звънец. Сърцето ми се свива - когато се сетя за онези години. Обичах да ходя на училище - естествено не толкова заради самото учене
Заради приятелите, заради новите запознанства, заради любимите учители, заради междучасията.


Спомням си, че си купувах сокче от 10стотинки и пирожка за 40 ст., и с това джобните за деня приключваха . Понякога вместо закуска , си купувах дъвки турбо и после стоях гладна цял ден . Беше супер!

Свързани новини