search icon

Съдби

Тони Димитрова не може да прежали брат си

Певицата категорична, че има много мъже

Тони Димитрова не може да забрави брат си Йордан Петков, който умря от ковид преди почти година. Певицата е категорична, че той е бил нейна опора и докато растяла, и след като станала голяма звезда, чу Hotnews.bg. „Беше най-добрият и мъдър човек, който можеше всичко и аз го слушах“, обясни певицата. Дори сега имала нужда да се допита до него за събитията в живота си, но трудно осъзнавала, че вече няма как да го направи. Пред Деси и Сашо в „Преди обед“ бургазлийката се разплака, докато си спомняше за него.

Брат й бил човекът, на който можела да разчита във всеки момент. Когато усетил, че тя е развълнувана, веднага бързал да се срещне с нея, въпреки че живеел със семейството си във варненското село Приселци. „Палеше колата и идваше със снаха ми“, спомни си през сълзи певицата. „Аз съм си тъжна и така ще бъде, не мога да преодолея загубата му. Той беше половината от мен“, категорична е бургазлийката. Не е вярно, че няма незаменими хора“, отсече певицата в „Преди обед“.

Димитрова е категорична, че никога няма да покаже мъжа до себе си, защото всеки пък, когато осветлявала връзката си, получавала много омраза. „Когато разкажа за началото на една любов, която е прекрасна, след края й трябва да се обяснявам защо не се получила“, изплака мъката си тя. Шеговито отговори, че в момента има много мъже до нея, но даде да се разбере, че повече никога няма да говори за връзките си след краха на обичта с Иван Ченов.

Свързани новини