search icon

Съдби

Златка показа мъжа до себе си

След краха на няколко връзки, тя обеща да крие мъжа

Златка Димитрова продължава да крие новата си любов, въпреки че твърди, че е по-влюбена от всякога. Тя не дава никакви подробности за гаджето си - като възраст, име и т.н. В телевизионно интервю плеймейтката разкри, че след като няколко пъти претърпя крах в отношенията си с мъжете, включително и с тези с бащата на детето й, е решила за пази пълна секретност.

Пред Нова телевезия  тогава Злати обясни, че най-сетне се чувства щастлива, а предишният й К. Тенев я задушавал. Даде да се разбере обаче, че този път няма да бърза с оповестяването на подробности за гаджето. Тя все пак реши да покаже снимка на мъжа до нея след молба на феновете й.


Изкусителката сподели снимка на нея и мъж. Ала човекът до Димитрова е скрил лицето си със шапка. С просто око обаче се вижда, че става дума за дете и това със сигурност е синът на плеймейтката-Миро-младши. Формата на главата и малките уши издават, че под хапката се крие хлапе, майчински прегърнато от брюнетката.  Тя винаги е споделяла, че той си остава най-важният мъж в живота й и това няма как да се промени. И така отново не стана ясно кой е човекът, пленил сърцето на Черната Златка и има ли въобще такъв.

Свързани новини