search icon

Top stories

Защо Владо Карамазов няма да се ожени във Филипините?

Актьорът уж търси булка на другия край на света

Актьорът Владимир Карамазов прави всичко възможно, за да задържа интереса на феновете. Не само на своите, но и на тези на "Сървайвър", чиито водещ е отново. Въпреки че требва да работи по предаването, той често-често пуска кадри от Филипините, където този път ще мерят сили оцеляващите. Днес например избра да обяви, че си е намерил булка в джунглата.

След като така и не бе засечен в компанията на нито една българка вече десетилетия, Карамазов реши да си вземе филипинка. Звездата от "Дяволското гърло" е на 42 години, но никога не е имал жена официално до себе си, още по-малко пък деца. Той е любимец на дамите, но така и никоя не предизвика интерес у него. За да рекламира "Сървайвър" обаче Карамазов реши да се пошегува с феновете си и ги сюрпризира с новината за жена до себе си. Девойчето, с което се щракна нямало мъж, става ясно от инстаграм профила на актьора.

"И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не намерих булка в България, намерих я на другият край на света. Господ е събирач. Сега остана дилемата дали тя да дойде в БГ или аз да остана в туй село в океана. Мога да работя там като рибар, занаятчия или нещо в джунглата" - написа преди минути актьорът.

"Не, не те даваме. Ела си в България!", "Взимай, взимай! Щом е без пари, а пък и хубава", "За любовта няма граници!" - пишат почитатели на Владо под фотоса. До сватба с Карамазов обаче няма да стигне нито една годеница, била тя българка или филипинка.

 

Свързани новини