search icon

Top stories

Ето я снахата на Стилиян Петров

Instagram

Синът на футболната звезда доведе руса мацка

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров скоро ще се радва на снаха. Големият му син Стилиян-младши го запозна с първата си сериозна приятелка, научи "България Днес". Нейна снимка може да видите за първи път в българска медия.

Девойката е в инстаграм с името Дейзи Пулън. Тя е на 18 години, колкото вече навърши и синът на Стилиян. Малкият Стенли сам показа русокосата хубавица със снимка в социалните мрежи, която придружи с две сърчица. Тя е облечена с червен панталон, хапва сладолед във фунийка по време на разходка из парк в Англия. За момента не се знаят повече подробности за кандидат-снахата. Сигурно е само, че Стилиян и съпругата му Паулина много харесали момичето, защото било образовано и чаровно, без излишно самочувствие.

Малкият Стенли е готов за големи крачки в живота.

В последно време Стилиян-младши е пораснал неузнаваемо и се е превърнал в истински млад мъж. Често ходи костюмиран. В края на миналата година той дори се похвали, че е взел шофьорска книжка. "Поздравления, моят собствен шофьор", гордее се таткото.

Стилияновците в семейството неотдавна изпълниха и своя мечта, а именно да играят заедно футбол в един отбор. Те го правят по време на благотворителен турнир за набиране на средства за фондацията на Петров. Любопитното е, че синът вече е надминал татко си на височина.

Девойката е в инстаграм с името Дейзи Пулън

Това лято легендата на българския футбол отбеляза кръгла годишнина от брака си. Той и Паулина навършиха 20 години съвместен живот през юни. Имат и по-малък син - Кристиян. По-рано този месец четиримата си спретнаха тузарска ваканция. Петров заведе семейството си по бреговете на Адриатическо море. Стенли бе избрал да почива в един от най-забележителните исторически градове на Хърватия - Дубровник, където чукна 42 години.

Припомняме, че Стилиян е част от екипа на Димитър Бербатов, който се кандидатира за шеф на БФС. За момента Петров живее със семейството си в Бирмингам, но е готов да пътува често до България, ако стане част от ръководството на футбола ни. И двете му деца говорят перфектно български език, въпреки че винаги са учили в Англия.