search icon

Интимно

Ивет Лалова показва бедра на Олимпиадата

Instagram

Да очакваме ли нещо повече?

Според олимпийската шампионка по лека атлетика Тереза Маринова не бива да очакваме кой знае какво от Ивет Лалова на игрите в Токио. Дано бегачката да я опровергае. За състезателката ни това са пети поредни игри, а класиранията й са много далеч от премиерните й участия, когато беше сред елита в женския спринт.

Спортистката показа бедра от терена, но да очакваме ли нещо повече, питат в средите. Чаровната дама вече направи първата си тренировка на стадиона. За родната спринтьорка това е пета Олимпиада. „Когато почувстваш олимпийската писта под краката си... Първа тренировка за загряване на Олимпийския стадион“, написа Ивет към снимката от пистата, която сподели в социалните мрежи. 37-годишната състезателка ще представя страната ни на 200 метра. Първият ѝ старт ще бъде на 2 август. 

В същото време резултатите са важни. Участието в такива големи състезания на всеки спортист, особено на специално стимулираните от държавата повече, отколкото мнозинството ни представители, е доста скъпо удоволствие, особено в криза.

11000 лв. дава българският данъкоплатец на Ивет Лалова и мъжа й, италианец, всеки месец като възнаграждения, без да се броят останалите средства. 5 г. в този цикъл. За олимпийска подготовка. След снимките в костюми на двойката, сега виждаме още една моделска сесия. Дано да видим и достойно представяне в състезанията.