search icon

Top stories

Бизнесът на Венци Венц претърпя фиаско

Instagram

Рапърът не успя да се задържи като ресторантьор

Бизнесът на Венци Венц като ресторантьор претърпя фиаско. Певецът бе взел под наем барче на малкия плаж в морския ни курорт Лозенец, но за жалост вместо до успех е достигнал до фалит изпълнителят от популярното дуо Павел и Венци Венц.

Проверка на „Телеграф“ установи, че на мястото вече се шири нов собственик и като цяло постройката е съвсем различна от тази, която преди 3 години Венци взе да стопанисва. Хора от селото с усмивка заявиха, че изпълнителят повече е ползвал заведението за купони със собствените си приятели и накрая на сезона сметките никак не му излезли. Загубата на пари не се понравила на твореца и той с охота се отказал от договора за наем. Сега все по-рядко може да бъде забелязан по родното Черноморие, освен ако двамата с Павел нямат участие.

В бизнеса може и да не му потръгна, но от няколко месеца музикалната звезда се носи на крилете на любовта с половинката си Мая. Двамата се познават от преди 10 години, когато са били гаджета, но след това пътищата им се разминават. Венци има дъщеря от добрата си приятелка Мелани, а за живота на Мая през тези години на раздяла не се знае нищо. Съдбата обаче си знае работата и отново събира някогашните влюбени, като искрата пламва още по-силно. Както самият той се шегува, „любовта ръжда не хваща“. Двамата дори сериозно се замислят за сватба.