search icon

Top stories

Динко хвърли над 10 бона за кръщене

Instagram

Бабаитът затрупа със стотачки фолкаджийката Роксана

Не жали средства колоритният ямболия Динко Вълев, когато става дума за купон. Бизнесменът, който преди години се прочу с прозвището Ловеца на мигранти, е броил минимум десет бона за кръщенето на сина си Динко-младши, научи "България Днес". Бабаитът от Ямбол демонстрира висок стандарт на живот. Той е избрал скъпарско заведение, където да събере гостите си на празнична вечеря.

Изисканата на пръв поглед обстановка рязко се променя след няколко наздравици. Динко, известен с купонджийския си дух, е заложил на чалга ритмите, с които да вдигне настроението на приятели и роднини. Фолкфурията Роксана е специален гост на празника на Вълев. На видео, разпространено от самия Динко в социалните мрежи, се вижда как ямболският бизнесмен вади пачка със стотачки и започва да изсипва една по една банкнотите върху главата на певицата. Жестът, колкото и щедър и присъщ за чалга културата да е, изглежда неподходящ за свето кръщение на дете. За Вълев обаче граници няма, когато иска да покаже финансово благополучие и да се поглези.

Динко-младши е второ дете за бизнесмена. Ловеца на мигранти и жена му Валя имат и дъщеря на име Виктория, която е малко по-голяма от малкия Динко. Няколко дни след раждането на сина му ямболският кошмар за бежанците поведе хоро в чест на сина си. За доброто настроение на компанията се погрижи оркестър. Няколко музиканти свиреха и пееха любимите на Динко песни, а той и тогава демонстрира колко е ларж, натъпквайки в джобовете на всички музиканти тлъсти пачки.