search icon

Любопитно

Андрей с двоен рожден ден

Ето защо продуцентът се върна от Рим

Тази година телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, ще отбележи цели два пъти рожденния си ден. Както Hotnews.bg вече писа, първият от тях бе в Рим, където продуцентът е с половинка си Емануела. Двамата прекараха кратка ваканция в любимия си град и се върнаха в България. За изненада на всички техни приятели обаче, шумно парти не е планирано. Андрей ще отбележи своя празник на 12 юни, като лектор и водещ на първото голямо събитие на платформата Bulgaria Wants You.

Заедно с Иван Христов, те са организатори на най-големия работодателски форум. Очаква се няколко стотин души да се включат в събитието "Кариера и живот - защо в България?". Регистрациите вече са изчерпани, а желаещите да посетят форума, могат да проверяват на място, дали това е възможно. Събитието ще бъде целодневено и лектори на него ще са успели и реализирали се личности като проф.Георги Бърдаров, Николай Василев, Анна Цолова и др.

На сцената ще бъдат и мениджъри на водещи компании като Андрей Давчев, Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Светлин Наков, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов. Цялата програма на форума можете на видите в официалната фейсбук страница на Bulgaria Wants You.

Свързани новини