search icon

Съдби

Съучениците на Преслава я забравиха

Певицата отиде на събирането на випуска си, но повечето бивши ученици не се появих

Преслава уважи събирането на бившите си съученици от Добрич. За разлика от нея, повечето бивши възпитаници на училището по изкуствата не дойдоха на празника. Затова певицата позира с любимата си учителка по математика – госпожа Симеонова. Тя отпразнува 19-ата годишнина от гимназиалното си завършване. „Випуск 2002“ написа звездата под серията от снимки от партито. От тях се вижда, че купонът не е бил голям - на него са присъствали няма и 10 от съучениците на Преслава.

Въпреки присъствието на звездата на фолка, явно коронавирусът и липсата на пари са притеснили останалите бивши ученици от Добрич, които не уважиха Преси. Дали пък не й завиждат и не искат да се виждат с нея, чудат се почитатели на Преслава, които се чудят как да се доберат до нея. Преслава е завършила музикалното си образование в училище по изкуствата СОУ Св. Климент Охридски в Добрич, със специалност фолклорно пеене и музикален инструмент гъдулка.

Едва 7-годишна изпява първата си песен с оркестър – „Тръгнала ми е Милена“. На 14 години участва във Великденското добруджанско надсвирване в гр. Генерал Тошево. Макар и против волята на родителите си, започва да пее още от 15-годишна по заведения. В ученическите си години със свои съученици сформират оркестър и го кръщават „Шанс“, а първия оркестър, с който е работила професионално е формация „Мега“.

След като фенове заподозряха, че изпълнителката на „Лъжа е“ е била в един клас и с колегата си Галин, който обаче не присъствал на тържеството, той веднага уточни, че в ученическите години двамата ги свързвала именно учителката им по математика. Въпреки това певецът заяви, че на Преслава точните науки се отдавали значително повече – факт, който му повтаряла и самата преподавателка.

Свързани новини