search icon

Любопитно

Мария Илиева на 15 см. токчета много бременна

Певица не продума нито за бащата на детето, нито за пола му

Мария Илиева, която уж трябваше да даде интервю за първи път, след като съобщи новината за втората си бременност в шоуто на Димитър Рачков, всъщност не каза нито дума. Тя предимно пя и участва в изтъркана смешка с давност от три години. През 2019 година Илиева участва в „Като две капки вода“. Тогава тя и водещият на предаването Рачков се шегуваха с целувката на Кобрата с Джени Суши и затова също се мляснаха по устата, а после Мария му прати „адвокат“, който му съобщи, че тя ще го съди, точно както направи и напористата репортерка с нашия боксьор.

Сега закачката бе претоплена, за да спести задаването на въпроса кой настина е бащата на второто дете на Илиева. Тя не продума нито дума за него, отказа да разкрие пола и на бебето. Певицата въобще не отговаряше на въпроси, но за сметка на това пя детски песнички. Изпълни и последната своя -„Любов“, създадена в последните месеци.

За изпълнението Илиева бе избрала черно-бяла рокля и черни сандали с близо 15 сантиметрови токчета, въпреки огромния си корем. Всяка жена, която е била толкова бременна, е наясно, колко е трудно да се задържи на подобна височина, но Мария се справи на ниво.

Тя не уточни, кога ще роди за втори път, като само уточни, че бебето й ще е лятно. В последно време слухове твърдят, че бащата е чернокож от САЩ, както и наш футболист, с който тя е имала афера преди години. Певицата има син Александър, но с бащата му така и не можа да създаде семейство. 

Свързани новини