search icon

Top stories

Николета лети със 175 километра

За плеймейтката няма ограничения по родните пътища

За Николета Лозанова няма ограничения по родните пътища. Табелите със знаците за скорост не важат за красавицата, която не се съобразява с тях и смело се предвижда из родината с превишената скорост.Най-популярната ни плеймейтка качи в социалните мрежи клипче как шофьорът й я вози, а тя се наслаждава на пътя и хубавата музика. „Уикенд“ забеляза, че мощният джип Мерцедес лети из София с цели 175 километра в час, което е доста над ограниченията.

От видеото не става ясно къде точно е Ни Ло, но дори и по Околовръстното скоростта на движение е ограничена. Любимата на вратаря Ники Михайлов е фенка на джиповете „Мерцедес“, но предишното й возило бе бяло, а сега се вози в последен модел Mercedes-Benz GLS400 D 4MATIC AMG 6+1, който обича да изтъква, че си е купила сама и в това няма нищо чудно.

Моделката изкарва достатъчно и може да си позволи толкова скъпа кола. Тя никога не кара звяра на четири колела, а ползва услугите на шофьор, който има нареждане от шефката си да натиска педала на газта докрай. Ни Ло внимава на пътя, само ако и наследницата й е в колата, а в останалите случаи дава право на шофьора да лети по родните пътища.

Свързани новини