search icon

Любопитно

Андреа Банда лее скъпо шампанско

Instagram

Панелистката на Гала почерпи въпреки карантината, но не ходи на работа

Панелистката от "На кафе" Андреа Банда Банда успя да реализира рождения си ден, въпреки че преди дни  беше изпаднала в лошо настроение, че няма да празнува. За това допринесе и факта, че родителите й са с ковид и в момента дори са в болница.

Въпреки неприятните ситуации в семейството, глезената брюнетка се развихри с приятелки, като ги почерпи обилно със скъпо шампанско на марките Moet и Mumm, става ясно от сторитата й публикувани в Инстаграм. В част от тях споделя, че е поканила всички, които са й звъннали да й честитят празника. Сред тях е била и "стажантката" от "На кафе", както тя я представя и дори показва подаръка, който й е направила с коментар за цената му. "Стажантката си е изхарчила заплатата, за да ми купи подарък", с ирония коментира Банда Банда.

Интересно обаче, че Банда Банда не ходи на работа, тъй като е под карантина, а в същото време организира събирания с приятели, за да ги почерпи за рождения си ден.

Любимката на Гала чукна 21 години. Тя е празнувала на открито, става ясно от сторитата й. Като почерпката се случила инциденто. Слязла да похапне в кварталния ресторант, а накрая се изсипали достатъчно приятелки, за да я зарадват.