search icon

Top stories

Пристрастена! Гани с нова операция в Турция

Бившата брадърка жали, че не могла да си направи бразилско дупе

Ни коронавирус, ни затваряне на Истанбул могат са спрат Джулиана Гани за поредната пластична операция, които Hotnews.bg вече не може да преброи. Бившата брадърка се похвали в разговор с фенове, че се е подложила на нова интервенция в клиника в мегаполиса, чието рекламно лице е от много време. Тя призна, че искала да си направи бразилско дупе, но намерението й се провалило, затова  изсмукала бедрата си.

Каква операция още е направила пази в тайна, която ще разкрие със собствено видео в блога си, за да рекламира щедро турските специалисти. Hotnews.bg неведнъж е изказвал притеснение, че Джулката е твърде пристрастена към интервенциите, като най-известни от тях са трите операции на гърдите й.

Освен това оправи носа си, не пропуска да надуе устните си, а екстеншъните си в косите показа на цяла България по време на участието си в „Биг брадър“. В разговора с феновете тя обясни, че заради мерките срещу китайския вирус е изкарала неделята в Истанбул само в хотела, защото излизането през почивния ден е забранено. Джулката и мъжа й са вече седмица в турския град. 

Свързани новини