search icon

Звездите

Влюбен бизнесмен купи джип за половин милион на Алисия

Певицата не си дава много зор да работи

Докато част от чалгарките недоволстват срещу затварянето на заведенията заради коронавируса, за други очевидно няма криза и не се оплакват, че нямат пари за бензин. За Алисия годината явно е изключително успешна. Изпълнителката от лекия жанр шпори из софийските улици с последен модел джип “Мерцедес Брабус”, който е излязъл от завода преди броени месеци. Цената на мощното возило е 250 000 в евро, което е 490 хиляди лева. Това е цената без допълнителни изгъзици и брониране, иначе сумата скача до милион. Поръчковият мерцедес е подарък на Алисия от гаджето й Симеон Филипов.

30-годишният бизнесмен е лудо влюбен в кака си Ася, както е истинското име на певицата, и не спира да я глези. Разбира се, предвидливият Симеон не е прехвърлил мощния джип на името на бившата на Валери Божинов, а колата й е дадена само за ползване, но все пак е помислил за любимата си, пише “Уикенд”. Алисия определено събира очите на шофьори и пешеходци.

Със същия модел се придвижва внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков – Цар Киро. Ангел Рашков има в гаража си “Мерцедес Брабус” G 65 AMG, който е решен в турско синьо. Този модел джипове са високо оценени и предпочитани от любителите на високите скорости. Алисия и бизнесменът Симеон Филипов въртят любов от поне 2 години. Младият баровец се занимава с недвжими имоти и заради финансовите си възможности е сред най-желаните ергени в София. Самата Алисия от доста време насам неглижира кариерата си и не си дава зор за песни и клипове.

Певицата неведнъж е виняла работата си и постоянните си отсъствия нощем и за разделите с бившите си половинки. Сега тя е доволна от пандемията и това, че може да е неотлъчно до любимия си Мони, вардейги го от златотърсачки.

Свързани новини