search icon

Интимно

Лияна показа как се пече без горнище на Малдивите

Instagram

Фолк певицата и дъщеря й Дениз не спират да пръскат сексапил

Фолк певицата Лияна, която ще запомним със задължителния минижуп-рокля, нажежава страстите и на Малдивите, където захвърли горнището на банския си. Упражнението й лъсна и в социалната мрежа, където направи показно как го прави.

Красавицата вероятно работи за равномерен тен по тялото и не се свени да го прави по най-добрия начин, а именно като остане дибидюс гола. Дали примера й е взела и нейната 18-годишна дъщеря Дениз, не става ясно от снимките им публикувани в Инстаграм.

Майка и дъщеря се състезават да качват в социалната мрежа снимки от плажовете. Двете обаче не издават дали там са с още някого или изцяло по женски. Преди ден от екзотична дестинация се показа и нейния популярен братовчед Константин заедно с любимата му Надя. Роднините обаче едва ли са заедно, защото със сигурност щяха да направят общи снимки, с които да залеят мрежата.

"Животът ми започна, когато Бог те изпрати за мен Дениз. Нека нашето приключение бъде безкрайно. Как да не обичам Бог, как да не Му благодаря, когато ми подари най- святата любов“, пише в един от постовете си в Инстаграм Лияна.