search icon

Top stories

Фалшива победа за Виктория на "Евровизия"

Instagram

Букмейкърите със сериозен гаф

От две седмици името на Виктория Георгиева се спряга като един от сериозните претенденти за победа на "Евровизия" и тази година, след като през 2020-а не се излъчи първенец, а нашенката държеше първото място в онлайн гласуване. С днешна дата букмейкърите отново я поставят близо до върха - под номер 2, като предполагат, че ще оспорва първото с представителите на Исландия. Това обаче към момента е пресилено да се отсъди, защото се оказва, че песента, с която българката ще участва на конкурса все още не е известна и дефакто победата й на този етап е мираж.

Слуховете са тръгнали на базата на последното парче, което Виктория завъртя в ефира през ноември миналата година - Ugly Cry. Песента обаче не е тази, с която изпълнителката ще се състезава на "Евровизия", научи HotNews. Букмейкърите обаче са подвели меломаните, като са обявили именно това парче за конкурса.

Пиарите на Вики съобщиха, че тя е на път да издаде първия си албум Little Dramatic. Той ще се появи на пазара през този месец. Една от песните, включени в първото ѝ EP - мини албум с до 7 песни, ще бъде избрана от нея и екипа ѝ, за участието на България на Евровизия 2021. На сцената в Ротердам певицата ще представи страната ни пред близо 200 млн. зрители.