search icon

Любопитно

Денислав Борисов загря като водещ на мястото на Хекимян

Арменецът закъсня близо 20 минути за сутрешния блок за първи път

Водещият на предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин" Антон Хекимян закъсня с близо 20 минути за сутрешния ефир тази сутрин, като това се случва за първи път в историята на медията. Предаването започна както винаги точно в 7 часа сутринта с водещ Денислав Борисов, който каза само "Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще дойде малко по-късно".

Близо 20 минути по-късно Антон Хекимян се появи в студиото и започна да води предаването, казвайки само "Здравейте след необичайното започване на "Тази сутрин", без да обясни защо се включва по-късно. Той продължи по реда на предаването, давайки старт на спортната рубрика. Hotnews.bg припомня, че в момента Хекимян търси свои заместник като водещ, защото вече е шеф на новините и спорта.

Едно от имената, които се завъртяха за стола му в сутрешния блок е на водещия на новините Денислав Борисов. Едно от младите остриета на медията е част от екипа от 2010 година, като преди това е натрупал разнообразен новинарски опит в други две телевизии. Смята се, че той достатъчно добре познава атмосферата сред колегите си, има насъбран опит и ще може адекватно и успешно да замести своя именит колега. Дали тази сутрин Борисов не направи репетиция за мястото, ще разберем в близките дни. 

Свързани новини