search icon

Звездите

Ето го синът на Магапаса

Наследникът с погача в България

Фолкпевецът от близкото минало Магапаса стана баща за втори път на 45 години. Второто му дете се появи цели 22 години след раждането на дъщеря му Кристиана от връзката му с колежката му Мая. Именно Кристиана показа брат си в социалните мрежи и гордо коментира, че той е толкова красив, колкото й майка му Денислава. По всичко личи, че мащехата и дъщерята на певеца са в отлични отношения.

Наследникът на Магапаса вече е на 40 дни. Той се роди на 1 декември 2020 годна.Hotnews.bg припомня, че преди години Мая и Магапаса заминаха заедно с дъщеря си за Америка, където живеят и до днес. По-късно те се разведоха, а Магапаса откри любовта в лицето на настоящата си любима Денислава, която живее в Чикаго.

Денислава е едва с три години по-голяма от дъщерята на популярните фолк изпълнители Кристиана. Тя работи в туристическа агенция, а двамата се запознали на парти за българи, на което Магапаса имал участие. 

Родителите организираха погача на сина си, при това в България. "Нека животът ти бъде толкова сладък, колкото си и ти! Орисан беше с най-прекрасните пожелания, вярваме, че те ще бъдат част от твоята приказка, която ще създадем за теб! Много те обичаме, лъвче! Бъди благословен!", заяви развълнуваният Добрин Петров, както е истинското име на певеца, чиито песни продължават да се припяват 20 години по-късно след излизането им. Тържеството е в духа на всички мерки за борба с коронавируса - присъстващите са малко, на широко пространство и възможностите за заразяване са сведени до минимум. Новороденото е облечено със стилни дънки, синя риза и елегантна папийонка. Цялото парти е изпипано в сини цветове, за да приляга на малкия юнак.

Свързани новини