search icon

Съдби

Куче се качи на главата на Алекс Раева

Детективката от „Маскираният певец” за първи път показа дома си

Алекс Раева държи настрана медиите от личния си живот, особено след като стана майка на дъщеричка. Бившата детективка от „Маскираният певец” за първи път показа кадър от дома си в профила си в инстаграм, при това в комична ситуация. Малко куче на нейна приятелка буквално се е качило на главата на певицата, която пък се шегува, че спешно трябва да иде на фризьор.

Йоркширският териер е също инстаграм звезда със свой профил в социалната мрежа, но не това е най-важното на майтапчийското фото, видя Hotnews.bg. За сефте Алекс разкрива част от дома си, при това най-важната-кухнята. Бърза справка показа, че тя е обзаведена от известна фирма, като цените за подобна средиземноморска мебел започвал от малко повече от 6 бона и свършват на 15 000. Сумата не е проблем за съпруга на Раева, който е бизнесмен от Благоевград.

Тя самата не е безразлична към кулинарията-заедно с Рафи Богосян бе водеща на сладкарско предаване, което нямаше желания успех. Тя е любителка на италианските и азиатските манджи, но без проблем приготвя и много български ястия-от баница, през капама до сърми. Много обича кисело зеле и явно то ще бъде и на трапезата й за идващата Коледа. 

Свързани новини