search icon

Интимно

Николета:Нямах сили да стана от леглото

Плеймейтката бяга на топло за Нова година

Вратарят Ники Михайлов стана поредният известен българин, който даде положителен резултат при PCR тест за коронавирус. Той спази всички изисквания на РЗИ - самоизолира се и се лекува. Днес той е здрав, като дори е прекарал болестта сравнително леко, но неговата половинка, плеймейтката Николета Лозанова, не може да се похвали със същото. В интервю бизнесдамата сподели, че при нея коронавирусът е протекъл изключително тежко и в продължение на 20 дни е приемала антибиотици.

"Няколко пъти дори обмислях, дали не е по-добре да ме приемат в болница. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото, нямах сили да говоря с никой, получавах задух, дишах трудно", разказва тя пред Блиц. Въпреки че вече е здрава, Николета не е спокойна - страх я е да не се зарази отново. Въпреки това обаче тя е категорична - ще посрещне Коледа и Нова година на по-топли места от България. И се надява, че 2021 г. ще бъде по-добра от 2020 г. Що се отнася до личните празници, които минаха по време на карантината ѝ, Николета не съжалява, че не ги е отпразнувала с шумни партита.

Признава, че никога не е била фен на този тип купони, дори напротив - тази година рожденият ѝ ден е бил по-специален заради обстановката и възрастта, която навърши - 33 г. "Всички ми казваха, че това е много специален момент, но едва когато той настъпи, наистина почувствах, че е така в действителност. Равносметката ще я запазя за себе си, важно е че хората, които обичам и ме обичат са до мен", обяснява Николета.

източник:vbox7

Свързани новини