search icon

Top stories

Заплашват Иво Димчев заради 100 Кила

ПР

Фенове недоволстват от новата творческа половинка на рапъра

Екстравагантният артист Иво Димчев алармира, че получава смъртни заплахи от феновете на рапъра 100 кила. Причината – дуетното им парче „Баница“, което излезе от фурната през уикенда. Затова изпълнителят на „Корона Къш Къш“ съобщи в социалните мрежи.

„Феновете на Килата искат да ме убият заради Баницата. Къде да се скрия? Може би на Сандански, в някой СПА комплекс. Чудя се... Ами, ако Килата и там има фенове? Я да си се прибера в Истанбул. Там от тесто и фешън гюбек не се боя“, написа Димчев.

Музиката и текстът на „Баница“ са замесени не само от Иво, а и от 100 кила. Проектът се радва на разнородни коментари в YouTube, където вече попадна в селекцията „Набиращи популярност“. Впечатление на меломаните прави фактът, че за ефект са използвани текст и мелодии от хитови песни, като „Моля Ви, Мадам“ на „Обратен ефект“, „Три кила банани“ на Тони Дачева и припевът на „Мерцедес“ на Таркан. „Когато Криско пусна кючека мислих, че тази откачена година няма с какво друго да ме изненада, но това беше брутално извращение, Яворе!“, „Болят ме ушите и очите от тази „Баница““, „Добре ли си, бе, брат?“, „Когато си мислиш, че 2020-а не може да стане по-зле и чуеш това“, гласят част от коментарите на феновете на Килата, чието име по паспорт е Явор Янакиев.

Въпреки това „Баница“ получава и много ласкави отзиви, включително и от чужденци, и се очаква да се нареди сред хитовете заглавия тази година. Междувременно въвеждането на по-строги мерки в страната покрай пандемията мотивираха Иво Димчев да поднови домашните си концерти. „Вече имам няколко покани за днес и за следващите дни. Радвам се, че „Баница“, „Докрай“, „Парцал“, „Корона Къш Къш“ и „Писна ми“ са сред най-желаните песни. „Баница“ разбира се държи първото място. Нямам търпение да стане привечер и да нарамя отново микрофона и кийборда. Просто като си представя, колко баници ще се наложи да опитам и ми става едно светло и калорично на душата! И запомнете, важното е да не се рони!“, сподели той.