search icon

Любопитно

Пак прецакаха Деси Слава

Instagram

Фолк певицата не успя да стигне големия финал на "Маскираният певец"

Фолк звездата Деси Слава не успя да достигне големия финал на "Маскираният певец" въпреки солидната си армия от фенове, които са я подкрепяли до последно, за да може да стигне до края на шоуто. Певицата свали маската на Макарона, образ който отдавна беше разобличен от зрители и панелистите на шоуто, но едва миналата вечер получиха официално потвърждение на предположението си. Уви, Деси има горчив опит от участията си в риалити формати, като емблематичен е случаят с "ВИП Брадър", където победата й неочаквано бе отмъкната от жената на брадъра Здравко Василев - Христина. Тогава феновете на формата масово избухнаха, че шоуто за звезди е нагласено.

Снощи Деси се представи блестящо с парчетата на Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing и Hurts на Кристина Агилера, но генерално беше решено да не продължи на големия финал. Феновете на фолк дивата заподозряха нагласа в тази ситуация, като смятат, че  целта на продуцентите е на големия финал да бъде изпратен човека на Слави Трифонов - Невена Цонева-Булката, която е жената на музиканта от Ку-Ку Бенд Венелин Венков. "Какви фенове има това момиче, за да му се даде тласък напред при гласуването?!", чудят се някои. "Феновете на попфолка и Деси Слава са достатъчно, за да бъде Макарона последната свалена маска, но нечии схеми щяха да бъдат объркани", цъкаха други.

Хищницата и Булката ще оспорвват първото място, като най-вероятно победата ще бъде дадена на Невена Цонева, която се крие под розовия костюм.

Хищницата, за която се твърди, че е победителката от "Х-Фактор" Християна Лоизу пък също е приближена до Маги Халваджиян, а самия факт, че до момента се води един от най-мистичните образи, също бетонира мястото й до края на "Маскираният певец". 

Може би най-неясно е коя е Баба Яга и това до голяма степен й предопредели заслуженото финално място, но дали ще свали маската последна, ще стане ясно още следващата събота, когато е гранд финала. До тогава залозите са 50/50 Боби Турбото или Христо Гърбев.