search icon

Звездите

След "Пайнер" Деси Слава скочи от трън та на глог

Instagram

Ето къде избяга непрежалимата за Митко Димитров

Фолк звездата Деси Слава, която преди няколко месеца съобщи, че се разделя за втори път с "Пайнер" е взела доста странно решение за кариерата си, коментират в чалга средите. Оказва се, че тя напуска най-голямата българска музикална компания, за да отиде в доста по-скромната "Хит Мюзик" зад която стои македонския композитор Йорданчо Василовски-Оцко.

Същият, който някога се водеше хитмейкър в "Пайнер" бе изгонен от компанията след като забърка певицата Гергана в политически скандал. Песента, която й продаде "Твоите думи" се оказа взаимствана от най-известната палестинска песен посветена на съпротивата срещу Израел. Става въпрос за парче написано от Шадиа Мансур – палестинска хип-хоп звезда.

"Направо скочи от трън та на глог. Какво й беше в Пайнер, че не успя да се задържи там?!", коментират някои от феновете на блондинката, визирайки че при Митко Димитров певиците са финансово ощетени заради огромния процент, който им прибира. В същото време от лагера на Оцко побързаха да се изтъкнат с трофея си, видя HotNews. "Тя е Ангелският глас на България, тя е емблема в българският поп-фолк, тя е една от най-обичаните и популярни български изпълнителки.. тя е Деси Слава. С голямото удоволствие Ви съобщаваме, че нашият звезден отбор се увеличава с още една ярко грееща звезда. Деси Слава се присъедини към музикална компания “Хит Микс Мюзик”, казваме ѝ “Добре дошла” с голямо удоволствие, а на Вас можем да кажем само, че изненадите тепърва предстоят!", написаха от лейбъла, чийто най-големи имена са актуалния Меди и Лорена. 

Дълги години Деси Слава и бившият й продуцент Митко Димитров-Пайнера бяха в доста обтегнати отношения, след като гласовитата блондинка си тръгна от компанията му за първи път. Не е тайна, че именно тя е една от най-непрежалимите изпълнителки, които загуби в каталога си. При това драмата разтресе компанията му цели два пъти. От лагера на димитровградската империя пък протриват ръце за решението й с днешна дата: "Смени кон за кокошка!"