search icon

Любопитно

Нора Шопова стяга лятна сватба

Instagram

Бившата синоптичка разкри плановете си

Нора Шопова готви тежка сватба. Красавицата планира да мине под венчило догодина през август, като се надява дотогава пандемията да е отминала и да може без притеснение да събере най-близките си роднини и приятели.

Бившата синоптичка публикува кадър от сватбена фотосесия преди време, а нейна приятелка закачливо я попита дали не се готви за август месец. "Да, визуализирам си щастието", отговори Шопова. Манекенката щяла да се опита да запази в тайна подробностите около щастливото събитие и ще съобщи новината чак след като се врече във вярност на дългогодишния си приятел Траян Костов.

Преуспяващият адвокат й предложи брак тази година, точно на рождения й ден. Двамата са заедно от 5 години. Запознават се в университета, където следват право. Искрите помежду им бързо прехвърчат и стават гаджета. За разлика от Нора, Траян пордължава развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни бизнес услуги.

Шопова засега няма планове да се захваща със съдебни дела и предпочита да се изявява като модел и ТВ водеща, пише Галерия.