search icon

Звездите

Татуиран мачо в живота на Лили Иванова

Instagram

Ето на кого вечната Амбър довери финансите си

Нов мъж от няколко месеца насам има примата Лили Иванова. Певицата, която от години не допуска кого да е в обкръжението си, е омаяна от чара на мускулестия и татуиран мачо Николай Недеков, когото е удостоила с честта да бъде неин личен мениджър. Вечната Амбър гласувала пълно доверие на младока, който се занимавал с импресарска дейност и движел всичките й бизнес дела. Недеков разполагал с вътрешна информация за енигматичния живот на Лили и бил сред малцината, които имали достъп до финансите на мегазвездата.

Тя го избрала след препоръките на свои колеги, които също имали бизнес отношения с него. Това, че е млад и добре сложен, бил допълнителен плюс за примата, която обичала да е обградена от такъв тип мъже. Значително по-млади от нея са и всички музиканти, с които излиза на сцената, а дами сред екипа й почти няма. Единствената такава бе дългогодишното й импресарио Петя Иванова, която певицата позорно уволни миналата година, а мястото й бе моментално заето от Николай.

Певицата просто уведомила Петя, че занапред просто няма да й е необходима. Без да посочи причина за уволнението й. Пред общи познати обаче намекнала, че се съмнява в коректността й. Двете бяха неразделен тандем близо 10 години и раздялата им беше доста изненадваща за всички от естрадната гилдия. През Петя минаваше всичко, свързано с организацията на концертите на Лили, включително и голяма част от паричните потоци. В арт средите също бяха много потресени от решението на Иванова, пише Ретро. Мнозина смятат, че асистентката е станала жертва на интрига. А заместникът й бързо е успял да влезе под кожата на звездата.