search icon

Звездите

Младото гадже на Брад Пит се върна при мъжа си

Instagram

Никол Потуралски показа завидна фигура напук на слуховете за бременност

Моделът Никол Потуралски се върна обратно при съпруга си - Роланд Мери. Това стана ясно, след като двамата бяха засечени на вечеря с приятели в един от притежаваните от 68-годишния бизнесмен ресторанти в Берлин. След като прекара последните месеци с холивудския ас Брад Пит, изкусителката, която тази година поля 27-ия си рожден ден, е отново в обятията на Мери. Според медии отвъд Океана, звездата от „Имало едно време в Холивуд“ е бил този, който е провокирал раздялата.

Причината за това било желанието му да се фокусира върху текущите проблеми с децата си и изборите в САЩ. Източници, близки до носителя на „Оскар“ издават пред US Weekly, че актьорът винаги е бил реалист относно връзката си с Потуралски. Пит разбирал, че тя няма да е дългосрочна, предвид, че адресната им регистрация с модела е в два различни континента. В допълнение, бившият съпруг на Анджелина Джоли така и не е коментирал публично романса си с красавицата.


Самата Никол също не е говорила конкретно за отношенията си с Пит. Въпреки това тя публикува видео, в което изразява горчивината си от омразата, с която бе залята, когато аферата им стана публична. „Не разбирам защо се пишат такива коментари“, заяви тогава тя, но без да отрича връзката си с холивудската звезда. По това време стана ясно, че Потуралски е в „отворен брак“ с Мери, а самият той нямал против отношенията на жена му с Пит, които според Daily Mail датират от преди една година. Нещо повече, двамата мъже в живота на манекенката дори се познавали лично.

Междувременно Потуралски демонстрира перфектна фигура, като публикува своя снимка в Инстаграм, от която се личи плоския й корем. Тя така и не обърна внимание на слуховете за бременността си, които тръгнаха, след неин пост относно родителството.

Никол всъщност е вече майка. Тя отглежда 7-годишно момченце, чийто баща е именно Роланд Мери.