search icon

Съдби

Азис бесен, брои си операциите

Певецът недоволен от зрителите на "Маскираният певец"

Азис се ядоса на зрителите на „Маскирания певец”, които не харесват представянето му като част от панела. Те го обвиниха, че е твърде нагъл и зле облечен, както Hotnews.bg вече писа. „Груб и невъзпитан съм бил. Ами защо тези, които не харесват поведението ми имат очаквания от мен?! Когато не харесваш някого ти нямаш право да очакваш от него каквото и да било! Защо имате очаквания от мен, които аз да покрия?!

Ей тва не ми е ясно”, изригна чалгарят след критиките, но не получи никаква подкрепа от феновете си, които го следват в социалните мрежи. Певецът не спря с провокациите и проговори и за пластичните си операции. Чалга императорът сам се похвали с подобренията по външността си и ги събра в колаж, на който със стрелки указва какво е тунинговал по себе си. Ето го и списъка с "пипаните" неща: скули, вежди, уши, устни, бицепс, гърди, корем и пенис.

"Не виждам логика в това мъжете да не могат да си правят операции за разкрасяване. Това не е запазена територия за жените!", казва панелистът от "Маскираният певец". Операциите са точно осем.

Свързани новини