search icon

Звездите

Тони Стораро проговори за ковида

Синът му Фики продължава ваканцията си на морето

"Вече съм стабилен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори, които се грижат за мен, както и на всички хора, които ми се обаждат и изпращат пожеланията си за бързото ми оздравяване." Това сподели пред „България днес“ царят на купона Тони Стораро, който от седмица лежи с КОВИД инфекция в МБАЛ - Шумен.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил "заиграванията" с публиката и по-близките контакти. Още в началото на пандемията Тони Стораро беше сред първите, които откликнаха с дарения за кампанията "Помогни сега" за подпомагане със средства и консумативи на медиците от първата линия.

Междувременно синът му – Фики, се чувства добре и е показал отрицателен текст за коронавирус. Фики е на морето със съпругата си Гюлджан и сина им, като така съчетава полезното с приятното - ходи на участия и мисли върху нови парчета. "По десет пъти на  ден Тони се чува и с Фики и с другия си син, а жена му заради мерките не ходи на свиждане в клиниката", сподели близък до семейство Стораро.

Свързани новини