search icon

Звездите

Защо Мария каза сбогом на пеенето?

Певицата отпраши на семеен уикенд на Слънчака

Веднага след като фолк певицата Мария съобщи изненадващо, че се отказва от кариерата си, феновете започнаха да гадаят защо е взела това решение. Всички те са покрусени от новината, че любимката им слиза от сцената, но самата тя демонстрира прекрасно настроение и съобщи, че отива на семеен уикенд в Слънчев бряг. Мария за първи път от година ще се види със сестра си и нейната дъщеря, които живеят в чужбина. С тях ще бъде и майката на певицата.

Фамилията отседна в един о най-баровските хотели на първа линия, който Мария много обича. Част от почитателите й смятат, че тя е решила да загърби сцената заради мъж, който не иска да я вижда полугола по купони, но съществуват и други подозрения защо тя стигна до тази стъпка. В интернет се появи видео, на което Мария показва доста незавидни гласови данни. На него се чува как тя изпълнява песен на колежката си Софи Маринова, а пеенето й звучи по-скоро като на човек от публиката, отколкото като на изпълнител с 20-годишна кариера.

Почитатели на миньончето изразиха предположение, че Мария всъщност има проблем с гласа си и това я е накарало да вземе съдбоносното решение да се откаже от музиката. Кратка справка в профила на изпълнителката показва, че тя много отдавна не е качвала клипове с нейни изпълнения, каквито редовно присъстват в Instagram-ите на нейни колежки. По всичко личи, че Мария набляга повече на визията си, отколкото на певческите си качества.

Свързани новини