search icon

Съдби

Тони Димитрова спаси кучето на дует "Ритон"

Четириногото открито на другия край на България

Осемгодишното куче Лъки на дует „Ритон”, която бе отвлечено на 29 май край семейния дом на Здравко и Катя в Банкя, бе намерено чак на морето. Hotnews.bg припомня, че собствениците на четириногото видели на камера как до животното, порода улична превъзходна, спира кола и неизвестни го качват безцеремонно в нея. След упорито издирване Лъки най-сетне си е у дома, съобщиха преди минути музикантите. „Добротата,………..Има я!!! Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки.

Седмица след отвличането му в Банкя, благодарение на социалните мрежи и след репортажа, в предаването “Тази сутрин” по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани,…на 400км. от дома ни?!? След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас. Макар и силно стресирана, “баба” Лъки вече си е у дома.

Винаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изгубили надежда -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса! Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най вече на: Михаил Кнебел-собственик на рок-бар “ДЖИНИ” в Созопол, голямата певица и верен приятел- Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите. Най-специалните благодарности разбира се са, за екипа на“Тази сутрин” по БТВ!”, написаха музикантите в официалния си профил във Фейсбук.

снимка:фейсбук дует ритон

Свързани новини