search icon

Съдби

Ген. Мутафчийски спасил майката на Нели от „Търси се”

Водещата обаче не го следи по телевизията

Водещата на „Търси се” Нели Хаджийска призна, че началникът на щаба за коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски е спасил майка й Галина Димитрова. Родената през 1954 година родителка на телевизионерката в момента живее в новия дом на семейството на Нели, за да й помага в отглеждането на двете деца. Хаджийска е заета със снимките на предаването, а мъжът й Даниел ходи на работа в бившата киностудия „Бояна”, където отговаря за визуалните ефекти.

Така грижата за Тодор и Борил, който е на четири години, поема баба Галина. Тя е зооинженер от Монтана, завършила в Стара Загора. В първите дни на карантината загуби мъжа си Жоро, който си отиде от инсулт и сега се теши с внуците.
Нели обаче е забранила в дома й да се гледат пресконференциите на щаба и новините. „Много добре познаваме професор Мутафчийски, то е наш личен приятел, защото преди десет години върна майка ми към живота. Направи й спасителна операция на жлъчката и ние сме му много признателни.

Въпреки това обаче не го „включваме” вкъщи, защото сме решили да не изпадаме в страх и стрес”, довери блондинката в интервю за "Преди обед". Нели е много щастлива, че вече живее в къща с двор, а не в апартамент, както бе допреди година и може да се радва на слънцето на открито. Превърнала се е в запалена градинарка и дори се заканва догодина да отглежда от доматите на Катето Евро.

снимка:Фейсбук нели хаджийска

Свързани новини