search icon

Любопитно

Кой бе единственият зрител на "Като две капки вода"?

Битка за почетното звание

Възрастен мъж от Казанлък беше единственият гост на популярното шоу за преобразявания „Като две капки вода", което за първи път в своята телевизионна история се проведе без публика в понеделник. Бившият учител Стефан Цокев колекционира подписи и писма от популярни лица вече 50 години, като е събрал 500 автентични спомена. А в понеделник вечер увеличи колекцията си с автографи от всички участници в предаването, съобщи Нова телевизия.

Като верен фен на „Като две капки вода”, г-н Цокев не е пропуснал нито минута от предаването. А в третия лайв от осмия сезон той се оказа и единственият зрител в залата. Сподели, че преживяването го е подмладило с най-малко 20 години. "Никога не съм получавал такъв подарък", категоричен бе г-н Цокев. В залата обаче бе и Папи Ханс, който изгледа превъплъщението на Димитър Маринов в неговия образ.

Актьорът от Холивуд изпя парчето „Кекс”, а Папи Ханс се похвали в инстаграм със снимка между две кукли от залата на „Като две капки вода” и написа: „За пръв път в историята на най-гледаното предаване в България, нямаше публика. Тоест, имаше един човек. Здрасти”. Така всъщност се заформи истинска битка за честта да си единствен гост на шоуто, което все още не е обявило дали и следващата седмица ще мине без публика.

снимки:нова телевизия и красена ангелова

Свързани новини