search icon

Top stories

И Плачков размаха среден пръст

Facebook

Актьорът бесен на слуховете, че заради ревнивата му жена не получава роли

Среден пръст показа Веселин Плачков, на всички дръзнали да клюкарят, че заради половинката си Мариана Попова отказва роли. Актьорът от няколко седмици е под прицел в киносредите, където упорито се шушукаше, че са го убили в края на сериала „Пътят на честта”, защото половинката му Мариана Попова го ревнувала от колежките му и му правела сцени по време на снимките.

Плачков обаче е категоричен, че жена му не само не му се бърка по отношение на кариерата, но и никога не би направила подобно нещо, пише "Бъгария днес". „Това имам да кажа на хората, които твърдят, че Мариана ме ревнува от жените в гилдията и затова отказвам роли”, направи неприличен жест пред камерите актьорът, докато гостува на приятеля си, рапърът Тото от „СкандаУ”, който направи свое шоу в интернет. С този жест се разписа неотдавна и възлюбената на театрала - Мариана, която публикува неприличната снимка в социланата мрежа.

Междувременно той и Мариана Попова окончателно се преместиха в Плевен и обърнаха гръб на столицата. „С Мариана обичаме децата си и искаме да дишат чист въздух”, каза Веселин пред Тото. Певицата отдавна заяви, че не може да изкара и ден повече в столицата, затова и напуснаха града доста бързо.