search icon

Любопитно

Зуека лапва 300 бона от скечове

Шоуто му копира това на Димитър Рачков

300 000 лв ще прибере Васил Василев–Зуека за новото си шоу. Комикът тръгва по стъпките на Димитър Рачков и ще прави собствен спектакъл. Заедно със съпругата си Ани Вичева и сценариста на „Капките” и „Маскираният певец” Влади Априлов, Зуека ще изнесе постановката „Ние, българите”. Идеята е да се покаже на българите зад граница, как се е променила страната през последните 30 години и какво е останало същото.

Скечовете и майтапите ще побъркат всички от смях, категорични са от дуото. Представленията ще се играят през уикенда, тъй като Зуека и Априлов са заети през седмицата. Турнето им започва още тази седмица във Виена, пише „България днес”.

Засега са планирани 11 представления, а шоуто ще се играе в Германия, Холандия, Норвегия, Белгия и Малта. Средно билетите струват около 35 евро или по 70 лв, като навсякъде са останали само единични бройки. Оказва се, че желаещи да гледат спектакъла има не само в чужбина, но и у нас.

„Обаждат ни се и от провинцията. Канят ни. На всички обясняваме, че сме го направили за българите в чужбина. Уговарят ни за Америка, Австралия и Нова Зеландия. Трябва ни време, за да стегнем куфарите за толкова далеч. Заети сме всекидневно с телевизията. Няма как да я оставим и да хукнем по света”, признава Влади Априлов.