search icon

Любопитно

Дара се върна към бокса

ПР

Певицата искала да тренира като малка, за да набие брат си

Тийн звездата Дара се завърна към един от спортовете, които са й голяма слабост, а именно бокса. Певицата участва активно в разработването на концепцията за последния й клип "Ella Ella" и сама предлага боксова круша в бонбонено розово като център на една от основните сцени.

Освен с безпощадни крошета, които й съсипват маникюра, Дара нокаутира реквизита като го яхва като измпровизирана люлка. „Като малка много исках да се занимавам с бокс, но нашите не ми разрешиха. Страхуваха се, че някой ще ми счупи главата. Исках да тренирам, за да стана як боец и да смачкам брат ми, с който непрекъснато се биехме. Под „биехме“ имам предвид хард кор положение, случвало се да си извадим по два зъба. Разликата ни е само две години и бяхме като куче и котка. Сега се обичаме безрезервно“, разказа пред HotNews Дара.

Хореографията на "Ella Ella" е дело на Реми Тоин, който впечатли журито на "България търси талант" като танцьор и се класира за финалите на шоуто. В режисираното от Виктор Антонов-Рик видео Дара играе и мъжкото си алтер его, което е и най-забавната й част от снимките. „Идеята беше на Саня (б.а. Арутлиева, музикалният й продуцент). Беше ми супер смешно, защото целия тоя флирт и хип-хоп перчене го разигравам на празен стол. После снимах женския образ“, обясни Дара.

Новият сингъл на певицата се вряза в радио ефира и всички дигитални платформи още с премиерата си. Песента директно дебютира на четвърто място в класацията Bulgaria Top 50 на Spotify, както и в плейлистата на Tidal Rising: Global. Дара е съавтор на песнета заедно с норвежеца Матс Корай и англичанина Крис Янг. Събират се в последния ден на лагера за песни Sofia Songwriting Camp, който се проведе през май на Боровец, и магията се случва.