search icon

Звездите

Кейт Мидълтън май чака четвърто дете

Getty Images

Упорито се носят слухове за нова бременност на херцогинята

От известно време насам британските медии не спират да тръбят новината, че Кейт Мидълтън е бременна с четвърто дете, пише руският сайт Wday, позовавайки се на информация от Daily mail. Покрай плъзналия слух изплуваха и подробности около предбрачното споразумение на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

В него принцът признал, че иска трима наследници, а Кейт от своя страна дала своето съгласие. Днес резултатът от спогодбата вече е на лице – двамата се радват точно на три рожби – 6-годишния принц Джордж, 4-годишната принцеса Шарлот и очарователния принц Луи, който е на цяла една годинка и половина. По думи на близки до двойката трите бременности не били лесни за херцогинята – Кейт постоянно била измъчвана от гадене, особено сутрин. Имайки предвид споразумението и тежките бременности, всички до този момент смятаха, че Кейт и Уилям са изпълнили семейния си дълг.

Въпреки това от няколко седмици упорито се пускат слухове за четвърта бременност на херцогинята на Кеймбридж. Според източници и „вътрешни хора от двореца“ Кейт вече била навлязла в края на първия триместър, твърди още руският сайт. Припомняме, че първите слухове за предстоящо увеличаване на кралската британска фамилия с още един член се прокраднаха из медийното пространство още през септември. Повод за това беше появата на Мидълтън с по-късо подстригана от обичайното коса, боядисана в по-светъл нюанс.

Британците, които вече добре познават навиците на Кейт, веднага доловиха известен намек в поведението ѝ. Тогава, по повод променената визия на Мидълтън, наблюдателният репортер Кейт Проктър представи своя конспиративна теория с думите, че съпругата на принц Уилям сменя прическата си всеки път, когато забременее. Според него целта ѝ по този начин била да отвлече вниманието на журналистите и фотографите, за да не се разбере новината за бременността ѝ, докато кралското семейство не реши официално да я съобщи.

Преди броени дни пък жителите на Острова намериха още едно потвърждение за бременността на Кейт. Херцогинята не се появи на много важен прием, а след това отказа да лети със съпруга си на поредната му кралска обиколка извън страната. Като виновник за отсъствието ѝ таблоидите посочиха токсикозата, от която херцогинята страда при всяка своя бременност. По същата причина Кейт тази година няма да празнува Коледа в компанията на кралица Елизабет, допълват още те. Изглежда, че 37-годишната майка иска да прекарва по-голяма част от времето си у дома. А защо, със сигурност ще разберем съвсем скоро.

Източник: Woman.bg