search icon

Звездите

Ето каква ще става щерката на Анелия

Instagram

Ивон избра коренно различно поприще от това на майка си

Ивон Динева още не пее, но хвана четката. Дъщерята на певицата Анелия и Коко Динев - Ивон Динева, нарисува първата си картина, видя "България Днес"! 15-годишната тийнейджърка, която не спира да споделя провокативни свои кадри на сочни устни, показа, че има талант да рисува.

За това се похвали самата Ивон, която е намерила време между макиажа и да покаже талантите си. Щерката на Анелия сподели платното си, изобразяващо лице на човек, според запознати то е на древногръцки бог, други припознаха Апостола на свободата Васил Левски, трети откриха в творбата на момичето символи от творбата "Викът" на Едвард Мунк.

Вероятно е нещо средно. Въпреки това браво за усилията, тъй като откакто изгря на звездния небосклон, мнозина виждат в Ивон разглезено момиче, но ето, че тя е изключително талантлива и нищо чудно да успее да пробие в средите на изкуството. Като малка Ивон е излизала няколко пъти с майка си на сцена, но явно засега музиката не влече младата дама и за разлика от другите си връстници като Емрах Стораро и Лоренцо няма да тръгне по стъпките на знаменитите си родители.


През годините наследничката на Динев неколкократно е обвинявна за тунингованата си визия, издутите си устни и интервенциите по себе си. В своя защита Ивон споделя, че няма абсолютно никакви операции, но не може да живее, без да си сложи изкуствени мигли. И е категорична, че още е девствена.

Всъщност вероятно заради тежкия грим, който често употребява, Ивон не прилича на 15-годишна тийнейджърка. Заради това тя обича да качва и натурални свои снимки, на които си личи фрапиращата й прилика с баща й Коко Динев.