search icon

Любопитно

Гибона чака първи внук

Бебето ще се роди през март

Футболната легенда Божидар Искренов ще става дядо за първи път, научи "България днес". Дъщеря му Настася ще го дари с внуче следващата година. Бебето трябва да се роди през март. Наследничката на Гиби и съпругът й Джонатан вече знаят и пола на очаквания с трепет нов член на семейството. Те ще станат родители на момче.


Настася и мъжът й разкриха пола на бебето пред роднините си типично по американски - със специално парти. Важно участие е в него имаше и любимото им куче. Бъдещите родители събраха родителите на Джонатан, Искренов и бившата му съпруга Алина, както и сина им Георги. И отвориха огромен кашон, от който изскочиха сини конфети. Последва изваждането на три големи златни букви, с които образуваха думата boy (момче - б.а.).

Настася и Джонатан са семейство от година и няколко месеца. Те вдигнаха приказна сватба през лятото на 2018 г. Церемонията бе в Меделин, Колумбия. Проведе се в огромното имение - хасиенда, където живеят вторият баща и майката на Джонатан.

Двамата са заедно от няколко години. Живеят в Далас. Дъщерята на Гибона е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Зет му е мениджър в една от най-големите фирми за онлайн продажби в света.

Свързани новини