search icon

Любопитно

Инфлуенсърка нахлу на ревюто на Chanel

инстаграм

Белослава Хинова отново дифилира за марката

Преди няколко часа завърши шоуто на Chanel като част от Парижката седмица на модата. Определено ревюто на легендарната модна къща бе очаквано с интерес както от феновете на марката, така и от журналисти и специалисти. През март, след смъртта на Карл Лагерфелд, Chanel представи последната колекция, дело на германския дизайнер.

А днес наследничката на Лагерфелд - Виржини Виар показа първата си Ready-to-wear колекция за Chanel след дебютните през май Cruise и Haute couture линии. Днешната се е получила съвсем в духа на най-добрите традиции на модната къща. Костюми, сака, рокли с различна кройка от характерния за марката плат туид – една модерна и жизнерадостна интерпретация в стил Nouvelle Vague.

Традициите са именно заради това – да се следват. Ето защо никак не се изненадахме, че на подиума видяхме и любимото ни българско 17-годишно момиче – Белослава Хинова в черен сет с бели акценти - очарователна и приказна, както винаги. Шоуто на Chanel бе скандализирано и от появата на неканен модел на сцената, който не бе включен в сценария.

Дамата нахлу на подиума, облечена в характерния за Chanel туид в черно и бяло. След като се представи пред публиката, тя бе изведена зад кулисите от хладнокръвната Джиджи Хадид.


Източници идентифицират дамата като Мари Бенолиеле, по-известна като Marie S'Infiltre, комедиантка и Youtube звезда с над 194 хиляди последователи в Instagram.

източник:woman.bg

Свързани новини