search icon

Top stories

Розмари захапа задника на Джулка

Instagram

"Научи ме как да си фотошопирам задника", изцепи се манекенката

Джулиана Гани не може да бъде правдоподобна „ходеща“ реклама на годеника си Илиян, който е фитнес инструктор по професия и пише книги за здравословно отслабване и стегната външност, тъй като нейната фигура е далеч от това. Феновете на инстаграм страничката TheRealSfw изобличиха истината за Гани и тя е, че гладкото и оформено дупе на Мис Силикон не съществува, а е плод единствено на нейното въображение.

Джулка бе щракната по бански в гръб от папараци на плажа. Фотото бе сравнено с друго такова, което обаче е обработила и тя лично е качила в нета. Разликата е огромна.

Да, Гани наистина много е отслабнала, което сигурно се дължи благодарение на познанията на половинката й Илиян, който зорко брои погълнатите от нея калории всеки ден. Но очевидно блондинката не прави никакви физически тренировки, за да стегне дупето и краката си. Също нещо, от което уж гаджето й разбира. Резултатът от мързела на Джулка е отпуснато и целулитено дупе, приличащо на мекица.

Колежката й Розмари Тишер, която изгря в последния сезон на „ВИП Брадър“, захапа Гани под снимката, като драсна следните иронични редове: „Аз пък бих се радвала Джулиана да направи един туториъл как да си фотошопирам толкова добре задните части, че целулита е окупирал тялото ми от 1997 насам и малко искам да подлъгвам мъжката аудитория… че само селфита и пейзажи не продават“.