search icon

Top stories

Николета не се понася със семейството на Ники Михайлов

Плеймейтката едва ли ще получи годежен пръстен от футболиста

Николета Лозанова не спира да се хвали, че връзката й с футболиста Ники Михайлов процъфтява, ала отношенията им не са така безоблачни, колкото се опитва да ги изкара. Говори се, че бащата на Ники – Боби Михайлов, открай време недолюбвал Николета и водел тиха война с нея. Президентът на БФС не одобрявал плеймейтката за снаха и поради тази причина синът му досега не се е осмелил да й предложи брак. Вратарят на „Левски“ не искал да се жени, без да има одобрението на родителя си, писа „Уикенд“.

Това означава, че мераците на Николета да се види в бяла рокля, а преди това да получи годежен пръстен, ще бъдат попарени. Нещо повече – едрогърдата брюнетка заяви своята готовност да роди бебе от футболиста. Но той нямал намерение да я прави майка на децата си.

„Ако Ники искаше, досега Николета щеше да е забременяла. Той обаче се дърпа и не ще да се обвързва толкова сериозно. Съобразява се и с мнението на баща си, който отдавна не харесва Лозанова и избягва да общува с нея по какъвто и да било повод“, коментират близки до спортното семейство.

Истината обаче се оказва съвсем друга – Лозанова е в чудесни отношения с фамилията на Ники. Спекулациите за противното идват най-вече от там, че двамата избягват да разкриват детайли из социалните мрежи за връзката си. Нещо, което преди са правили, и не е довело до нищо хубаво.

Връзката на една от най-популярните плеймейтки и вратаря продължава повече от десетилетие, но през това време двамата се събираха и разделяха. Той имаше други връзки след това, а Николета се омъжи за Валери Божинов. Преди 4 години съдбата отново среща Ни Ло и Ники. С днешна дата двамата демонстрират гладки отношения.