search icon

Top stories

Орхан Мурад: Искат да унищожат Сузанита

Instagram

Бащата на певицата със странна изповед

Орхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по темата за скандалните прояви на дъщеря си Сузанита, като за пореден път я надцени излишно в опита си да й изчисти имиджа. В края на словоизлиянията си обаче певецът поема в съвсем друга посока… и споделя кой е виновен за това, че щерка му търси лесния живот и се държи повърхностно.

„Сузи има страхотна фенска маса, колкото и да се опитват да я плюят, унижават и унищожат. Тя е независима. Първоначално искаха от много места да работят с нея, най-добрите в бранша. Реших, че тя е малка и засега ще си остане независима. Затова е много голям трън в очите им. Прави митинги на всички участия по дискотеки и най-различни празници.



Яд ги е, че тази огромна хапка Сузи им отне, яд ги е, че я изтърваха. Те притежават медии, но не могат да се домогнат до хонорарите й. Имат приятели по вестници и сайтове и затова Сузи не попада в тях. Как така ще дават терен на най-обичаното момиче от тийнейджърите, да й увеличим популярността и хонорара, а ние нищо да не вземем от нея“, философства Орхан Мурад пред България Днес.

Певецът твърди, че не е успял да накара щерка си да възприеме музиката като солфеж, теория и хармония. Сузанита иска да прави комерсиални песни, а според него, той и жена му трябва да я подкрепят в това, „за да придобие житейски опит, да не се чувства сама на върха, когато я духат много ветрове и валят градушки“.