search icon

Любопитно

Ето я новата визия на Алекс Сърчаджиева

Instagram

Рязка промяна във външния вид на актрисата

Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на близки приятели като известния сред звездите коафьор Николай Иванов – Нико. Талантливият фризьор бил един от душеприказчиците на Алекс в най-мъчителния период от живота й и се стараел всячески да я разведрява. Освен че бил винаги насреща за приятелски разговори, Нико успял да убеди актрисата, че една рязка промяна във външния й вид ще й помогне да се почувства по-добре, макар и минимално.

Киркоров почете майка си, отрупа гроба й с цветя

Така с неговата намеса Сърчаджиева се навила да смени цвета на косата си от русо на шоколадовокафяво и от няколко седмици била с нова визия. Почитателите й останали приятно изненадани от промяната и Алекс непрекъснато получавала комплименти след представление, писа „Ретро“.

Симона показа бомби, Моника - зърна

В момента тя обикаля страната с постановката на Сатиричния театър „Терапевти“, а отделно от това се е нагърбила и с десетки други ангажименти, най-често свързани с воденето на събития от различен ранг. Именно решението да не се оттегля от сцената и работата й помогнало да потиска мъката по загубата на любимия й Иван Ласкин.