search icon

Top stories

Спряха делото срещу Роналдо

Спортал

Защитата на Катрин доброволно оттеглила показанията си

Делото за изнасилване срещу Кристиано Роналдо бе тихомълком прекратено. То бе заведено от американката Катрин Майорга, която твърдеше, че е станала жертва на сексуално посегателство от страна на португалската звезда в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009 година. Агенция Bloomberg съобщи, че преди месец защитата доброволно е оттеглила обвиненията си.

Припомняме, че скандалът се разрази през септември миналата година, когато Майорга реши да възобнови случая и да повдигне обвинение срещу Кристиано. Тя заяви, че по времето, когато се е случило предполагаемото изнасилване, е била принудена да подпише споразумение за неразкриване на информацията от адвокатите на Роналдо. Медиите посочиха и сумата за мълчанието й - 375 000 долара.

Не ясно дали сега Майорга е постигнато ново извънсъдебно споразумение с футболиста. По думите на Катрин въпросното изнасилване се случило на 13 юни 2009 година, ден след като медиите спипаха Кристиано да купонясва с Парис Хилтън в клуб в Лос Анджелис. Часове по-късно гръмна новината, че Роналдо е приел офертата на Реал Мадрид.

източник: Спортал

Свързани новини