search icon

Звездите

Преслава си клъцна носа

инстаграм

Певицата не са първи път се подлага на ринопластика

Фолкпевицата Преслава истински шокира почитателите си! Докато всички се чудят защо изпълнителката ударно отменя участия, тя се появи с напълно променена визия. Последната снимка на Преслава потвърждава напълно, че е лягала под ножа. Любимата певица в "Пайнер" е с напълно нов нос.

Промяната е толкова драстична, че някои от почитателите се чудят дали това е тя. Застанала в профил, на кадъра си личи новата извивка, която няма нищо общо с предишния леко гърбав нос. "Това ти ли си, приличаш на Галена", "Кога си направи тази операция", "Много си различна". Това са само част от въпросите, с които певицата бе моментално засипана в личния си профил във фейсбук.

Още през месец март се появиха слухове, че изпълнителката се е подложила на ринопластика. Тогава тя не потвърди слуховете. На сватбата на Софи Маринова, на която Преси бе кума, гостите забелязаха нещо различно във външния й вид. Всички го отдадоха обаче на рязкото й отслабване след раждането на дъщеря й Паола. Новите снимки говорят сами. Самата изпълнителка до този момент не е говорила официално за операцията. Не става ясно дали именно затова няма участия от седмици, макар на снимките си да изглежда в топформа.

източник: България днес


Това не е първата корекция на изпълнителката. Още през 2014 година тя подряза за първи път носа си. В началото на кариерата й той не се открояваше на фона на огромните й гърди и повечко килограми. След като отслабна и намали гръдната обиколка, Преси се принуди да преправи и носа. Корекцията беше лека и почти не се забелязваше. Този път обаче се набива веднага на очи.

Свързани новини